BALUSTRADE

Balustrada din sticla securizata reprezinta un element de design dar si de siguranta ce poate fi utilizata atat in interior, cat si la exterior.

Balustradele din sticla pot fi executate cu sau fara mana curenta, cu sau fara montanti verticali din metal, cu prindere laterala sau normala, cu elementi rotunzi sau picioruse din inox.

De regula, in cazul balustradelor din sticla fara rama sau prinse in profil, este recomandata sticla securizata si laminata cu grosime 18-21 mm, din motive de siguranta si rezistenta. Pentru balustradele din sticla cu montanti verticali si cleme de prindere a sticlei se poate folosi un geam duplex cu grosime 8-10 mm.

balustrade

Geamul duplex a capatat aceasta denumire pentru faptul ca este multistrat.

Geamul duplex este executat din doua foi de sticla lipite între ele cu unul sau cu mai multe straturi de folie polivinilbutiral (PVB) clara, colorata, transparenta sau opaca, caracterizata prin rigiditate deosebita, adeziune si elasticitate. Sunt mai casante decat sticla securizata, dar în cazul unui soc mecanic, la o eventuala spargere, fragmentele de sticla rezultate ramân atasate de folia de plastic si astfel, sunt evitate accidentele. Din acelasi material se executa si parbrizele auto.

Exista mai multe tipuri de balustrade pe care noi le-am clasificat in 3 categorii:

  • Balustrade din sticla fara rama cu prinderi in puncte
  • Balustrade de sticla cu prindere pe montanti verticali (sticla este prinsa in cleme)
  • Balustrade din sticla fara rama cu prindere pe un profil  de tip “U” care poate fi aplicat sau ingropat in pardoseala.

Balustradele realizate din sticla securizata vor fi moderne tot timpul, fie ca sunt concepute ca simple elemente functionale, fie ca lucrari complexe, cu un design accentuat.

Aplica Pentru Consultanta Gratuita si Alfa Mai Multe Despre Oferte Speciale!

SOLUTII PERFECTE PENTRU IDEILE TALE □ ADAUGA ADRESA DE EMAIL SI BENEFICIAZA DE CONSULTANTA GRATUITA