CABINE DE DUS

Cabinele de dus au fost si vor ramane un element important in interiorul baii. 

Pentru a avea o baie curata si functionala puteti opta pentru o cabina de dus din sticla securizata care este rezistenta, fiabila, usor de intretinut si foarte estetica, realizata dupa nevoia personala a fiecaruia.

Cabina de dus din sticla securizata este solutia perfecta atunci cand spatiul din baie nu iti permite sa alegi o cada de baie, dar totusi iti doresti sa dispui de suficient spatiu pentru a te bucura si de o baie lunga si relaxanta, nu numai de dusuri rapide. Cabina de dus este combinatia perfecta intre confort, eficienta si eleganta.

Toate componentele sistemului cabinelor de duș din sticla securizata au finisaje speciale care pot fi adaptate pentru fiecare locuinta, în functie de dimensiunea și de forma camerei unde este amplasata. In plus, intreaga cabina este etansa, datorita garniturilor magnetice și baghetelor laterale care nu lasa apa sa patrunda printre sticlele acesteia.

Inaltimea si lungimea unei cabine de dus din sticla securizata depind de marimea camerei și de spatiul rezervat pentru cabina, astfel incat dimensiunile fiecarei cabine difera. In plus, sistemul de deschidere al cabinei este ales în functie de modul in care sunt dispuse restul elementelor din camera si bineinteles de preferinte.

O cabina de dus este unica si prin forma, nu doar prin dimensiune. Circulara, dreptunghica sau patrata, forma acesteia difera in functie de spatiu. De asemenea, unele cabine de dus sunt incastrate în pereti de dus, pentru o mai buna utilizare a spatiului sau pentru a proteja restul camerei.

Glass Home ofera servicii complete de montare a cabinelor de dus din sticla securizata, de la masurarea spatiului pana la primele teste de utilizare. De asemenea, echipa companiei are experienta in realizarea de proiecte in diverse tipuri de spatii.

Exista mai multe variante de cabine de dus care sunt diferentiate prin modalitatea de deschidere, tipul de sticla si tipul de sistem iar alegerea modelului tine de cele mai multe ori de preferintele personale si de nevoi. Ca si modalitate de deschidere exista cabine de dus batante, glisante sau panouri fixe. Daca nu stii ce sa alegi, iti oferim gratis consultanta tehnica de specialitate.

Pentru cabinele de dus recomandam sticla SGG TIMELESS de la Saint Gobain care asigura întotdeauna curatare rapida si stralucire nelimitata printr-un strat inovator compus din oxizi metalici.

Ca si avantaje ale sticlei Timeless regasim:

  • Transparenta este mentinuta intotdeauna, condensul format se evapora mult mai repede comparativ cu sticla obisnuita
  • Extrem de usor de curatat deoarece apa aluneca rapid pe suprafata sticlei, reducand în acest fel aparitia depozitelor si a urmelor de calcar
  • Prezinta efect de anti-coroziune
  • Perceptia culorilor ramane intacta indiferent de grosimea sticlei
  • Pastreaza intacta stralucirea in timp

Alege o cabina de dus la comanda din sticla securizata pentru o baie spectaculoasa!

Aplica Pentru Consultanta Gratuita si Alfa Mai Multe Despre Oferte Speciale!

SOLUTII PERFECTE PENTRU IDEILE TALE □ ADAUGA ADRESA DE EMAIL SI BENEFICIAZA DE CONSULTANTA GRATUITA