COMPARTIMENTARI

Compartimentarile din sticla securizata reprezinta o alternativa moderna de partitionare a diferitelor spatii cu destinatie deschisa.

Se pot utiliza cu succes in zone ale spatiilor de birouri, locatii comerciale dar si in locuinte particulare. Schimbati utilitatea spatiului dorit, dandu-i o nota sofisticata si moderna prin alegerea sticlei pentru partitii de interior.

Aceasta separare intre camere se realizeaza doar cu sticla securizata cu grosime intre 8-10mm, pentru a oferi suficienta protectie fonica si termica. Exista o multitudine de profile si sisteme de prindere pentru partitiile din sticla securizata. De asemenea acestea se pot accesoriza cu usi batante sau glisante, potrivite oricarei incaperi.

compartimentari

In afara relatiei cu exteriorul, sticla poate crea la interior un spatiu fluid, impartindu-l fara sa desparta.

Compartimentarea din sticla securizata are calitatea de a defini netransant spatii, facand vizibile simultan, atat partile, cat si intregul. Prin discretia si neutralitatea sa, sticla nu intervine asupra volumetriei plinurilor, ci realizeaza impreuna cu acestea, de multe ori, un dialog prin contraste: opac-transparent, rugos-lis, teluric-diafan, contraste care dau viata unei compozitii arhitecturale.

Amenajarile de sticla sunt produse de mare efect din punct de vedere al esteticului si modernismului unei incaperi. Acestea dau senzatia de armonie cromatica si luminozitate. Totul devine viu si capata o nota de subtilitate, lux si confort cromatic.

Creati-va propriul interior dupa gust si stil utilizand o gama larga de produse din sticla transparente, translucide sau opace!

Nevoia de apropiere, de spatiu, de luminozitate, dorinta de libertate si lipsa barierelor sunt câteva dintre motivele pentru care putem alege sticla ca material pentru pereti si compartimentari.

Aplica Pentru Consultanta Gratuita si Alfa Mai Multe Despre Oferte Speciale!

SOLUTII PERFECTE PENTRU IDEILE TALE □ ADAUGA ADRESA DE EMAIL SI BENEFICIAZA DE CONSULTANTA GRATUITA