PLACARI

Design-ul contemporan a redescoperit calitatile extraordinare ale sticlei colorate/lacuite.

Sticla este un material din ce in ce mai folosit in amenajarile interioare moderne si care treptat inlocuieste alte materiale precum faianta sau parchetul. Folosim asadar placari cu sticla din ce in ce mai des in viata noastra de zi cu zi.

Placarile cu sticla confera o totala libertate de exprimare, un potential creativ excepțional in proiectele de amenajari interioare. Limita este data doar de imaginatie, iar diferitele culori si texturi satisfac chiar si cele mai exigente gusturi.

Cu un design unic, placarile cu sticla sunt executate din geam de 4-6 mm, securizat sau nu, si pot fi simple, vopsite intr-o singura culoare sau imprimate digital cu diverse desene si imagini multicolore, in functie de stil si gust, decorand totodata spatiul dorit intr-un stil unic.

Sticla vopsita poate fi utilizata in mediile umede si are proprietati de decolorare reduse daca este placata corespunzator la interior cu materiale de buna calitate.

Astfel, mai pot fi placate cu sticla colorata lavoarele in bai, zonele de lucru si blaturile din bucatarii, dar si zone de trafic intens din interiorul spatiilor comerciale si cladirilor de birouri cum ar fi receptii, holuri, baruri si nu numai.

Pentru o fidelitate a culorii alese va recomandam alegerea unei sticle ‘ultraclear’ cu continut redus de fier, ce atenueaza nuanta verzuie a geamului obisnuit ce afecteaza in special aspectul culorilor deschise.

Sticla colorata poate fi rezistenta la caldura si cu o duritate crescuta, inainte de securizare si vopsire realizandu-se decupajele si gaurile necesare prizelor, aplicelor sau robinetilor existenti pe perete. Blaturile din sticla colorata pe care le putem realiza pot avea forme diverse fiind preluate din AUTOCAD si taiate cu precizie cu ajutorului CNC-ului.

placari

Blaturile si placarile din sticla colorata aduc un plus de eleganta oricarei incaperi.

Sticla decorativa este materialul ideal pentru a transforma un interior, conferindu-i o ambianta deosebita si imbinand in acelasi timp esteticul cu rezistenta. Placarile cu sticla sunt usor de curatat si se monteaza intr-un termen foarte scurt. Sticla colorata/lacuita imbina într-un mod inovativ culoarea cu stralucirea sticlei si pune in evidenta interiorul. Nu ocoliti sticla pentru suprafetele de lucru – creste dorinta de a incerca noi preparate si este de asemenea foarte rezistenta!

In conturarea designului interior sticla poate fi un element definitoriu de clasa ce poate fi folosit atat pentru o amenajare moderna cat si pentru una cu linii clasice.

Oglinizi

In viata de zi cu zi, oglinda este folosita pentru intretinerea personala, pentru crearea unor efecte optice deosebite si nu in ultimul rand ca element decorativ.

Oglinzile sunt un element de design fantastic folosit pentru a imbunatati aspectul unei camere. O oglinda poate fi doar un obiect functional sau poate deveni centrul de atentie al incaperii. Indiferent de varianta aleasa, va furniza lumina, frumusete si confort casei tale. Oglinzile pot fi finisate cu cant lucios pe contur, cu fazet, gaurite sau decupate, sablate cu model, vopsite.

Putem furniza oglinzi la comanda de orice dimensiuni, de la cele uzuale folosite in bai, pana la cele mari, de peste 2 m inaltime, folosite la placarea peretilor salilor de fitness, studiourilor de yoga, dans, balet, arte martiale, saloanelor de spa si wellness sau pentru amenajarea locuintelor (bai, dressing-uri,etc.)

Ca si aspect folosim uzual oglinda clara, bronz sau neagra, cu grosime de 4 si 6 mm. Montajul oglinzilor la comanda se poate realiza in rama din lemn sau aluminiu, mecanic-cu gauri sau prin lipire direct pe perete. Amplasate corect, cu ajutorul unor oglinzi se poate crea senzatia de locuinta mai mare si mai primitoare in care efectul vizual de lumina naturala este amplificat.

Aplica Pentru Consultanta Gratuita si Alfa Mai Multe Despre Oferte Speciale!

SOLUTII PERFECTE PENTRU IDEILE TALE □ ADAUGA ADRESA DE EMAIL SI BENEFICIAZA DE CONSULTANTA GRATUITA